Leren schoenen van Piedi Nudi

Gevlamd leer in jouw schoenen

Piedi Nudi is een nog niet zo bekend (want vrij nieuw) merk van Mjus. Het zal echter niet zo lang duren voordat je dit merk op straat tegen komt. De reden hiervoor is het gebruik van gevlamde leersoorten, die de schoenen een bijzondere uitstraling geven. Extra fijn is dat alle modellen van Piedi Nudi een losse zool hebben. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor jouw eigen inlegzolen. Als je iets bredere voeten hebt, dan is de H-FIT lijn wellicht voor jou een optie. De schoenen van deze lijn hebben een iets bredere, maar comfortabele leest.

Drie generaties Piedi Nudi

Vakmanschap, stijl en passie voor het vak: dat is wat door het bloed stroomt van de ontwerpers Teunissen. De huidige ontwerper nam deze eigenschappen over van zijn vader, die deze weer van zijn vader had gekregen. Pure liefde voor het maken van schoenen, met altijd oog voor detail, is wat daarbij altijd bovenaan stond. Verrassende designs kan je ook wel over laten aan Piedi Nudi. Hun ontwerpteam richt zich niet voor niets op vrouwen die houden van Italiaanse stijl en materialen. Zij bewijzen ook dat stijl uitstekend samen gaat met comfort. Kennis van met maken van schoenen wordt gecombineerd met trendy ontwikkelingen in de modewereld. Als moderne vrouw spreekt jou dit vast aan. Met Piedi Nudi schoenen laat je zien dat je je graag met stijl en aandacht kleedt.

Sneakers en laarzen van Piedi Nudi

Een stevige en goede pasvorm, dat is wat Piedi Nudi voor heeft met al hun ontwerpen. Daarnaast hebben de ontwerpers als streven dat hun schoenen en laarzen draagbaar zijn voor elke vrouw, en bij elke gelegenheid. Tot slot willen ze uiteraard dat door hen ontworpen modellen opvallen, maar ook niet te. Herkenbaarheid is belangrijker: dit is een echte Piedi Nudi.