Vilten sloffen van Glerups

Zoek je nog heerlijk warme sloffen voor de koude wintermaanden? Neem dan eens een kijkje bij de vilten sloffen van Glerups. Het Deense merk maakt de sloffen in eigen land. De populariteit neemt niet alleen toe in Scandinavië, maar ook in Nederland. De sloffen zijn gemaakt van speciaal vilt dat diverse eigenschappen heeft. De kans is groot dat jij mooie sloffen bij dit merk kan vinden, aangezien er verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn. Tevens zijn er vilten sloffen voor kinderen verkrijgbaar. Koude voeten zijn dan verleden tijd.

Het unieke materiaal van de vilten sloffen van Glerups

De sloffen van Glerups worden gemaakt van vilt. Vilt is een materiaal dat weer gemaakt wordt van wol. De wol wordt op een bepaalde manier verwerkt waardoor de ‘haren’ in elkaar haken. Zo ontstaat het stevige, zachte en vormbare vilt. Voor de Glerups sloffen wordt niet zomaar een bepaald soort wol gebruikt. Om kwalitatief hoogwaardige vilten sloffen te maken is er gekozen voor de wol van Gotlandpelsschapen. Deze wol is uitermate geschikt voor het vervaardigen van textiel. Wol heeft diverse eigenschappen die andere materialen niet hebben. Een voorbeeld daarvan is dat wol warm aanvoelt, terwijl het goed ademend is. Je kunt de sloffen dan in de winter dragen om je voeten warm te houden, maar het is ook mogelijk om ze in warmere maanden te dragen. Het vocht wordt namelijk afgevoerd waardoor je voeten koel en droog blijven. Van één paar sloffen kun je dus het hele jaar door gebruik maken. Dankzij de zachte stof voelen de sloffen comfortabel aan. Ondanks dat het vilt zacht aanvoelt, is het wel erg stevig waardoor je de vilten sloffen jarenlang kan gebruiken.

De verschillende vilten sloffen van Glerups

De vilten sloffen zijn verkrijgbaar in maten voor volwassenen en voor kinderen. Je kunt dan niet alleen mooie en warme sloffen kopen voor jezelf, maar eventueel ook voor je kind(eren). Zo hebben jullie allemaal een paar fijne sloffen. Dankzij de verschillende modellen kan iedereen een passend model vinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor lage sloffen, instappers of hoge sloffen. De hoge sloffen eindigen boven je enkel en de lage modellen komen tot je enkel. Tevens heb je keuze uit verschillende zolen. De zool kan gemaakt zijn van vilt, rubber of leer. De rubberen of leren zool zal langer mooi blijven dan een zool van vilt. De sloffen zijn verkrijgbaar in vrolijke en neutrale kleuren, zoals in het blauw, zwart, grijs, oranje, bruin en rood. Welk model en welke kleur je kiest is natuurlijk volledig afhankelijk van je eigen smaak.

Wanneer kun je de vilten sloffen van Glerups dragen?

Je kunt de vilten sloffen van Glerups dragen in je eigen woning. Als je klaar bent met werken trek je misschien wel graag iets comfortabels aan. Daar hoort natuurlijk een paar fijne sloffen bij. Ook als je na een lange wandeling in de kou thuis komt is het heerlijk om warme sloffen aan te trekken. Je kunt dan snel weer opwarmen. Natuurlijk kun je de sloffen ook dragen op een vrije dag. Je kunt de sloffen tevens gebruiken als je even iets naar buiten wil brengen en je geen zin hebt om schoenen aan te doen. Hier zijn vooral de vilten sloffen die voorzien zijn van een rubberen zool geschikt voor. De zolen zijn het meest stevig en je kan ze makkelijk schoonvegen.

Tagged on: ,