De kwaliteit van Bopita meubelen

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatief hoogwaardige meubelen voor de babykamer? Dan kun je eens gaan kijken bij het merk Bopita. Dit merk heeft namelijk diverse prachtige meubelen die ontworpen zijn voor de babykamer. Doordat Bopita hoge eisen stelt aan alle meubelen ben je ervan verzekerd dat je kwaliteitsmeubelen aanschaft. Je kunt de meubelen naar eigen smaak combineren om de ideale babykamer te creëren.

De kenmerken van de meubelen van Bopita

Bopita is zeer bekend op het gebied van meubelen voor baby’s. Dit komt doordat Bopita hoge eisen stelt aan de veiligheid, de kwaliteit en de functionaliteit van alle meubelen. Deze punten zijn uiteraard essentieel. De meubels zijn gemaakt van stevige materialen zodat ze lang meegaan. Om de veiligheid te garanderen maakt Bopita alleen gebruik van lak op waterbasis en zij produceren alle meubelen volgens NEN-normen. Wat Bopita tevens bijzonder maakt is dat alle meubelen perfect met elkaar te combineren zijn. Je kunt daardoor naar hartenlust meubelen mixen en matchen om een tot een geweldig ingerichte babykamer te komen. De vormgeving van de meubelen is vrij minimalistisch waardoor ze prachtig zullen staan in elke woning. De meubelen zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals wit en grijs en in frisse kleuren zoals blauw en roze. Je kunt daardoor altijd modellen vinden die bij jouw smaak passen. Tevens geeft het je de mogelijkheid om te kiezen voor één kleur voor alle meubelen of om juist meerdere kleuren te combineren. Door details zoals brede handgrepen bij lades en een ledikant met een lade aan de onderkant zijn de meubelen praktisch en handig in gebruik.

De diverse soorten Bopita meubelen

Bij Bopita kun je alle meubelen vinden die je nodig hebt om een babykamer in te richten. Het merk levert onder andere bedden, boxen en ledikanten.

Een Bopita ledikant is de ideale slaapplek voor je baby. Je kunt het ledikant op de babykamer neerzetten of in je eigen slaapkamer zodat jij je baby in de gaten kunt houden. Deze ledikanten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De meeste modellen hebben een vrij simpele vormgeving waardoor ze mooi zullen staan in elke babykamer. Tevens zijn sommige modellen voorzien van sierlijke randen en poten. Je hebt keuze uit meerdere effen kleuren zoals wit, grijs, blauw of roze. Daarnaast zijn er houten ledikanten verkrijgbaar in kleuren zoals bruin, grijs en wit. Enkele ledikanten behoren tot de Bopita Babyflex Mix & Match lijn. Dit is een zeer slim concept van Bopita. De ledikanten binnen deze lijn kunnen namelijk worden omgebouwd tot een Bopita bed voor peuters. Je koopt dus eigenlijk twee bedden in één. Baby’s en kinderen groeien relatief snel waardoor je regelmatig nieuwe spullen dient te kopen. Dankzij de Babyflex Mix & Match lijn kun je meerdere jaren gebruik maken van één meubel.

Wil jij je baby in de gaten kunnen houden? Dan komt een Bopita box goed van pas. Hier kun jij je baby in laten slapen en spelen. Je kunt de box bijvoorbeeld in de woonkamer zetten zodat je baby gezellig bij je is. De bodemplaat is verstelbaar zodat de box ‘mee kan groeien’ met je baby. Bij de boxen heb je keuze uit ronde, vierkante en rechthoekige modellen. Qua kleuren kun je kiezen voor onder andere wit, grijs, zwart en blauw. De modellen verschillen onderling door enkele details of toevoegingen. Zo kun je kiezen voor een box met lades aan de onderkant. Daar zou je speelgoed of andere spullen in op kunnen bergen. Hoewel de meeste boxen een strak design hebben, zijn er ook modellen verkrijgbaar met sierlijk afgewerkte randen en poten. Enkele modellen zijn voorzien van wieltjes zodat je deze makkelijk kunt verplaatsen.

Tagged on: , ,