Tuinen

tuinen mauddesign

Nederland telt ruim 56.000 hectare aan privétuinen, dat is ongeveer 84.000 voetbalvelden. Al deze tuinen zijn uniek op hun manier. Binnen deze kennisbank worden informatieve artikelen geplaatst over tuinen. Van het gebruik van tuingereedschap tot artikelen die de laatste trends vertellen over tuinen.

Lees direct de artikelen 

Genieten van het buitenleven

Een tuin bij het huis kan er voor zorgen dat er nog meer wordt genoten van het buitenleven. Elke tuin is anders en elke tuin straalt iets anders uit. Tuinen zijn er in alle soorten en maten. Iedereen richt zijn tuin anders in en iedereen gebruikt zijn of haar tuin voor andere doeleinden. Het kan een verlenging zijn van het huis. Het is een plekje om te genieten met het gezin. Een plek waar creativiteit geuit kan worden of om even helemaal tot rust te komen.

Aankleding tuinen

Als er wordt gedacht aan praktische zaken voor in de tuin dan zijn er artikelen te vinden over bestrating¸ gras en een carport voor in de tuin. Om een tuin mooi aan te kleden zijn er tips en informatieve berichten te vinden over bomen en planten, tuinverlichting, tuindeuren en tuinafscheidingen.

Uiteraard wordt er ook gedacht aan opbergruimte om alle tuingereedschappen en overige zaken op te bergen. Informatie hierover is te vinden bij tuinhuis.

Gezinnen zitten graag samen in de tuin. De kinderen hebben de ruimte om te spelen op speeltoestellen. Terwijl de ouders genieten van hun kinderen op hun puursteak onder het genot van een hapje dat wordt klaargemaakt op de beste barbecues. Om het ’s avonds niet te koud te krijgen zijn er verschillende soorten mogelijkheden tot terrasverwarming.

Tuin met vijver

Voor de echte vis liefhebbers, die ook graag genieten van deze dieren in de achtertuin. Op deze kennisbank zijn verschillende berichten te vinden over vijvers.

Om een tuin zo persoonlijk mogelijk te maken maar juist ook helemaal naar eigen smaak in te richten, zijn er talloze verschillende mogelijkheden. De kennisbank helpt mee om up-to-date te blijven van de nieuwe trends op het gebied van tuinen. Bekijk de wonen pagina om over de nieuwste trends te lezen omtrent wanddecoratie, verlichting, gordijnen, keuken en slaapkamer.

Onze laatste artikelen over tuinen

De leukste ideeën voor het opknappen van je tuin!

Kies eens voor Kokosschuttingen in je tuin

Kennisbank Mauddesign – Tuinen en wonen

Deze kennisbank geeft antwoord op al uw vragen over tuinen en wonen. Je kunt meer over deze kennisbank lezen op over ons.