Marathon lopen en op reis

Voor veel mensen is hardlopen een grote passie. Het is goed voor de gezondheid, ontspant en het is een sport die je kunt trainen, zodat je steeds een grotere doelen kunt naleven. Het hoogst haalbare binnen het hardlopen is natuurlijk een marathon, iets waar veel doorzettingsvermogen, voorbereiding en training voor nodig is. In Nederland hebben we de marathon van Rotterdam en Amsterdam. Wanneer je deze al eens hebt gelopen, is het leuk om te zoeken naar volgende uitdagingen. Zo heb je nog genoeg andere marathons over heel de wereld, neem bijvoorbeeld Berlijn, New York, Antwerpen of Londen. De marathon lopen in het buitenland is ideaal voor het beleven van een toffe ervaring én het maken van een citytrip voor jou en je supporters. Lees snel verder over de mogelijkheden voor het maken van zo’n reis.

Loopreizen.nl

Een reisorganisatie die reizen voor marathonlopers organiseert, is Loopreizen.nl. Met ruim 18 jaar aan ervaring als partner van marathonorganisaties over de hele wereld, zijn ze expert in het regelen van je reis. Door de partnerships ben je verzekerd van een startbewijs. Je krijgt dus niet te maken met lotingen. Ze zorgen ervoor dat je zorgeloos aan je marathon kan beginnen. Er worden reizen georganiseerd voor marathons in alle uithoeken van de wereld. Van Berlijn tot Parijs en van Honolulu tot Zuid-Afrika. Er zijn zelfs opties voor het lopen van de marathon in Disneyland Parijs. Ook voor je supporters kunnen mee. Het aanbod voor hen is hetzelfde, maar dan zonder startbewijs voor de marathon.

De voordelen

Als je je marathonreis bij Loopreizen.nl boekt, zul je te maken krijgen met een aantal fijne voordelen. Ook weten ze goed wat er komt kijken bij de voorbereiding van een marathon. Ze bieden daarom naast het tot in de puntjes regelen van de reis, ook hulp aan bij het voorbereiden van de marathon zelf. Deze hulp komt in de vorm van deskundige atleten. Daarnaast werken ze samen met betrouwbare vervoerders, vluchtmaatschappijen en comfortabele, goed gelegen hotels op de plaats van bestemming. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kunt je optimaal focussen op je doel. Kijk op Loopreizen.nl voor meer informatie.