Raambekleding trends najaar 2020

Net als elk jaar komen in het najaar heel wat warme gouden kleuren te voorschijn. Maar in 2020 is dit echt wel heel uitgesproken. Misschien wil je de warme zomer nog even in huis houden of wil je de niet altijd zo positieve berichten uit de buitenwereld even vergeten en je eigen warme nestje creëren? Niet alleen de kleuren, maar ook de stoffen die voor het najaar 2020 gekozen worden, zijn ‘warm’. Een warme uitstraling is waar wij naar op zoek zijn. Dit uit zich ook in de raamdecoratie. Koele kunststof raamverduistering is eventjes on hold gezet. Warme raamdecoratie zoals plisse gordijnen zijn helemaal in. En wat er nog meer is, je kunt perfect je plisse gordijnen op maat laten maken. Wij laten jou in dit artikel alvast al meegenieten van de aankomende trends voor dit najaar.

Isoleer je ramen extra door plissegordijnen op maat

Ook al heb je ramen die zeer goed isolerend zijn, toch komt er nog een zekere kou in je woning geslopen langs je ramen. Kies voor je plissegordijnen vooral geen standaardmaten als je ramen geen standaardafmetingen hebben. Laat je raamdecoratie op maat maken zodat je raam volledig is bedekt. Als je voor isolerende plissegordijnen gaat, dan is dubbele stof zeker te overwegen. De zogenaamde honingraat structuur van dit type van plissegordijnen isoleert een stuk beter dan de uitvoeringen in enkele stof.

Kies kleur voor het najaar 2020

Bij plissegordijnen zijn de meest gekozen kleuren wit, grijs en beige. Maar je hoeft je zeker niet te beperken tot deze toch wel wat koele kleuren. Als je een warme sfeer in huis wilt brengen, kies dan voor bruin, roodbruin, goudbruin of heel donker bruin. Maar ook fellere kleuren zoals oranje, bordeaux of diep groen brengen een warme sfeer in je huis.